• Site 100% Sigur

  • Transport Gratuit

    pentru sume peste 499 RON

  • Platesti La Livrare

  • Suport clienti Luni - Vineri

    8.00 - 16.00

Cos cumparaturi
0 produs(e) - 0,00RON
Cosul de cumparaturi este gol!

Articole

Inca ceva despre uleiul auto...
Cand discutam despre uleiurile auto moderne, indiferent de numele producatorului trebuie avut in vedere alegerea corecta a normelor si specificatiilor precum si a intervalului de timp la care se realizeaza schimbul.   Pentru intervalul de schimb al uleiului producatorii de automobile au recomandari diferite, in functie de tipul motorului. Trebuie sa avem in vedere regimul de exploatare, sezonul, calitatea combustibilului şi a consumabilelor (filtrelor).   In plus orice p..
Citeste mai departe
Cum am devenit Auto-piesa.ro ?
Cu toţii ştim cât de dificila poate fi întreţinerea unei maşini. Pentru a intretine un  autoturism in mod corespunzator un timp îndelungat trebuie ca periodic să îi schimbăm  diverse piese pentru a putea a funcţiona şi a da randament în continuare. La fel ca orice posesor de masina responsabil si implicat  in intretinerea automobilului atunci când aveam nevoie de o piesa, ulei sau anvelope luam la pas magazinele de  piese auto in cautarea celui mai bun raport calitate pret..
Citeste mai departe
Cum selectam uleiul potrivit masinii noastre?
Din punctul meu de vedere atunci cand vreau sa cumpar un produs, ma gandesc la ce ma ajuta acel produs? si ce caracteristici trebuie sa indeplineasca pentru ca el sa fie potrivit nevoilor mele. Cand vorbim de durabilitatea si performantele unui motor ne gandim in primul rand la uleilul pe care il folosim. Dar ce este uleiul si cum il putem defini? Uleiul se defineste ca fiind un fluid / lubrifiant care are rolul de a crea o pelicula de izolare intre diverse elemente in care sunt in miscare..
Citeste mai departe