Cum am devenit Auto-piesa.ro?

Cu toţii ştim cât de dificilă poate fi întreţinerea unei maşini. Pentru a întreține un  autoturism în mod corespunzator un timp îndelungat trebuie ca periodic să îi schimbăm  diverse piese pentru a putea funcţiona şi a da randament în continuare.

Din pasiune pentru mașini și cu o viziune orientată către oameni, am dorit să oferim din experiența noastră tuturor celor care împărtășesc aceleasi valori solide ca ale noastre: onestitate, loialitate, seriozitate și profesionalism.

Având o rețea de magazine în care comercializăm produse de calitate și observând că pe piața internetului se vând și foarte multe produse de slabă calitate am luat decizia să facem un magazin online prin intermediul căruia să vindem produse de calitate.

Astfel, a apărut ideea de a construi un site de piese auto transparent, cu informații clare, concrete și corecte, cu imagini relevante și descrieri amănunțite pe înțelesul tuturor care astăzi cu mândrie poartă numele de AUTO-PIESA.RO. Acest site este construit din pasiune cu pasiune pură şi, pentru toți cei care au lucrat și lucrează la el, reprezintă încununarea multor zile de sudoare și a multor nopți nedormite.

Ca urmare, noi am ales să fim diferiți și punem satisfacția clienților noștri pe planul principal, profitul trecând într-un rol secund. Consider că banii vin ca o consecinţă  a lucrului bine făcut.

Monitorizăm și evaluăm permanent piața pieselor și accesoriilor auto, pentru a-ți oferi brand-uri de renume, cu calitate certificată, la prețuri cât mai competitive. Învățăm permanent din  greșeli și erori trăgând concluziile care se impun.

Dezvoltăm, modelăm și investim permanent în magazinul nostru pentru a-ți oferi link-uri directe, filtrări simple, categorii și subcategorii logice pentru cea mai placută experiență de navigare și celor  mai puțin familiarizati cu domeniul online. Am ales imagini clare, descrieri tehnice amănunțite, am creat funcţionalităţi inovatoare şi de calitate site-ului.

Am învățat din experiență să recomandăm calitate adaptată fiecărui buget și am ales produse ale furnizorilor cunoscuţi. Multe magazine vând piese auto de calitate inferioară în detrimentul pieselor "sănătoase"  confecționate din materiale de calitate superioară (produs inferior = plastic, produs superior = aluminiu), dar care datorită preţului de producţie mai mare permite un adaos comercial mai scăzut către utilizatorul final.

Pentru noi, un client mulţumit reprezintă o recomandare și un viitor partener. Ne dorim ca oamenii să fie mulţumiţi de durabilitatea produselor, astfel încât am ales calitatea să reprezinte cartea noastră de vizită.

Suntem proactivi la întrebările clienţilor şi ne dorim să  promovăm din ce în ce mai mult combinaţia perfectă dintre un serviciu rapid şi garanţia calităţii produselor noastre care este adaptată nevoilor tale.

Suntem o echipă care doreşte perfomanţă, suntem AUTO-PIESA.RO.

Accesează magazinul nostru, oferă maşinii şi familiei tale siguranţă şi încredere!

 

Îți mulţumim,

Echipa Auto-Piesa.ro